Алла Пугачева показала шанувальникам як насправді виглядає

Фото Примадонни розміщено в соціальній мережі instagram alla_pugacheva_forum.

Алла Пугачова, фото: Знай.uа
Алла Пугачова, фото: Знай.uа

Через свої погляди стосовно повномасштабного вторгнення в України, зіркова пара буда вимушена поїхати з шикарного замку до Ізраїлю. Варто зазначити, що пара дуже змінилася за кордоном, вони, як помітили шанувальники, зірки почали себе більш розкутіше почувати.

А нещодавно зіркове подружжя вирушило на відпочинок в Латвію. Варто зазначити, що Алла полюбляє там відпочином, тим більше, що там мешкає її подруга Лайма Вайкуле.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пугачова разом з чоловіком відвідала концерт відомого латвійського співака Інтраса Бусуліса. Під час заходу вона з чоловіком попала на камеру. На світлині видно обличчя Пугачової крупним планом. На ньому не можна не помітити вікових змін та зморшок, яки до цього співачка ретельно приховувала

У коментарях шанувальники підтримали зірку та написали, що вона, як завжди прекрасна. Проте деякі підписники поцікавились, а що з обличчям. Підписниця у іншому коментарі написала відповідь:

"С глубоким уважением к Вам и вашей семье!!!Берегите себя!!!❤️"

"Что с лицом?😂😢"

"Просто возрастные изменения и это нормально!! В любом возрасте ухоженная, женщина всегда, красивая!!! А тем более, звезда-Алла!!!"

До слова, Ліза Галкіна дуже змінилася за кордоном: в Мережі показали як виросла донька Алли Пугачової.

Нагадаємо, Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним втекли з Ізраїлю, погрози тепер з усіх боків: "У них погана ситуація"

Раніше ми писали, що Максим Галкін показав вічно молоду дружину Аллу Пугачову - з кожним роком все красивіша: "Очей не відірвати".