Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Наразі артистка активно розвиває свій аккаунт у Instagram та розміщує інформативні пости для шанувальників, кількість яких уже перевищила 500 тисяч.

Надія Матвєєва у новому посту висловила велику подяку за те, що з нею коли-небудь відбувалося. Вона зазначила, що це було щасливо, творчо та насичено.

Скріншот із Instagram, Надія Матвєєва
Скріншот із Instagram, Надія Матвєєва

Також телеведуча усвідомлює, що як раніше виже не буде, але її душу грітимуть теплі спогади. Більше того, моменти з минулого, мирного життя дозволять їй триматися у строю та наблизити перемогу України.

"Нехай гарні спогади про мирне життя збережуться ресурсом для нас, щоб триматися, допомагати, наближати перемогу", - написала Матвєєва.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Публікацію артистка доповнила своєю фотографією, зважаючи на все, архівною. У кадрі вона позує на камеру як справжня модель, закинувши руку на стегно і ніжно посміхнувшись.

Шанувальники відзначили, наскільки гарна та жіночна Надія, написавши безліч хороших коментарів під фото.

Коментарі - instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/
Коментарі - instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Коментарі - instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/
Коментарі - instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Раніше ми писали про те, що Надія Матвєєва розповіла, як зароблятиме гроші, якщо втратить місце на телебаченні: "Морально готова робити що завгодно"

Як повідомляв Знай.ua, син ведучої "Все буде добре" Надії Матвєєвої вирушив винищувати військових росії: "Це війна, так має бути"

Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва показала маленьку українку, яка втратила будинок через окупантів, але не віру в майбутнє: "Переможемо заради дітей"