Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує нові та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

На цей раз Антоніна розмістила в insta Stories вражаючий уривок зі свого імпровізованого концерту, який відбувся у Великій Британії. Як відомо, співачка з дітьми там уже перебуває деякий час, її молодша донька Ніна, яку вона народила від артиста Арсена Мірзояна, навіть пішла до місцевої школи. А де зараз її зіркова мати поки невідомо, ймовірно, залишилася в рідній країні.

У кадрі співачка виконує гімн України своїм сильним голосом, а оточуючі знімають її на камеру. Після цього вона радісно прокричала відому всім патріотичну кричалку і всі підтримали її відповіддю.

На наступній опублікованій Insta Stories Антоніна Матвієнко позує з букетом розкішних квітів. При цьому вона загадково посміхається та ім'я щедрого дарувальника не повідомляє.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Як відомо, зараз чоловік співачки Арсен Мірзоян колесить Європою з концертами, щоб зібрати якнайбільше коштів на підтримку рідної України.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що доньку Ніни Матвієнко Тоню впізнали на вулиці, але навіть підходити не захотіли: "Зірки такі самі, як і ти"

Як повідомляв Знай.ua, "Голос нашої України, ніжний, сильний і не зламаний": Мережу сколихнув архівний запис юної Ніни Матвієнко

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко святкує з Арсеном Мірзояном 5 років, поки за ними дивиться Олег Винник: "Мої дорогі"