Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 310 тисяч чоловік.

Олександра Заріцька розмістила жахливу для її шанувальників фотографію, на якій вона виглядає дуже заплаканою та засмученою. Таких емоцій вона зазнала після того, як дізналася, що окупанти безжально знищили її рідну школу в Харкові, де вона пережила безліч важливих для себе моментів.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

"Мій ранок почався ось так. руzzня стерла з лиця землі моє дитинство, мою рідну школу. Я не можу в це повірити, але це правда. Це була неймовірна гімназія, де я знайшла перших справжніх друзів, перший раз заспівала на сцені актового залу, в стінах цієї школи я закохувалася, танцювала на дискотеках, плакала через погані оцінки. В цій школі були найсмачніші булочки з корицею від тьоті Тоні)))", - поділилася почуттями та спогадами Заріцька.

Більше того, співачка хотіла цього літа відвідати стіни рідної школи, але плани зруйнував жорстокий ворог.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона попросила шанувальників рознести інформацію про обстріл по всій мережі, а ще звернула увагу на те, що Харкову дуже потрібні системи ППО через постійні атаки окупантів.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька із KAZKA про злочини проти наших дітей: росія вкрала дитинство

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заіицька "засвітилася" в компанії Віталія Кіма, виступаючи для бійців у Миколаєві: "Співатиму ще й ще"

Також портал Знай.ua писав, що Заріцька особисто переконалася у жорстокості окупантів, побувавши у підвалі, де ховалися українці та їхні діти: "У нас незламні люди"