Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, крім іншого, є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш опублікувала серію неймовірних та дуже вражаючих знімків, зроблених під час зйомок кліпу до пісні "Heaven", яка до того ж потрапила на обкладинку плейлиста "Українські Хіті" і вже здобула великий успіх. Відомо, що співачка присвятила новий трек дітям, які загинули через російських окупантів.

Скріншот із Instagram, Аліна Паш
Скріншот із Instagram, Аліна Паш

Вже за традицією, артистка обрала для зйомок етнічний стиль, який вдало підкреслює її сценічний образ та підходить до мотивів пісні.

На фото є не лише співачка, а й мама, яка тримає дитину. А ще є кадр із дитячою люлькою, яку поклали на гілки для спалення. Зважаючи на все, ця картина уособлює вбитих росією дітей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Дитяча люлька, фото з Instagram Аліни Паш
Дитяча люлька, фото з Instagram Аліни Паш

"Я вкотре переконуюсь, що Ми - одне ціле. Ми відчуваємо біль один одного. Читаю кожен Ваш коментар і відчуваю кожного з Вас. Я дякую всім, хто проникся піснею і залишив свій відгук", - написала Аліна Паш.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоби підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш заговорила про українську спадщину, яку вороги намагалися стерти з лиця землі: "Наша культура жива"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Ірина Білик розповіла про свою дружбу з Пилипом Кіркоровим: "Я більше не вірю"