Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Володимир Дантес розмістив в Insta Stories один із найяскравіших моментів зі свого концерту в Ізраїлі. Артист звернувся до слухачів з України, кількість яких, як він повідомив, складала близько 2000 тисяч. Він сміливо послав диктатора росії путіна куди подалі зі сцени.

"Путін, йди нах*й", - сказав Дантес.

Варто зазначити, що перед шанувальниками співак стояв із голим торсом, накинувши на плечі жовто-синій прапор, і виглядав дуже гаряче.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На концерті в Ізраїлі також виступили інші артисти. Дантес зняв на камеру Аліну Паш та Монатіка. Як відомо, українські знаменитості активно об'їжджають країни Європи з благодійними концертами, щоб допомогти рідній країні.

Примітно, що нещодавно італійський гурт Maneskin, який переміг на "Євробачення-2021", теж підтримав Україну подібним чином на концерті в Римі. Соліст Давид Даміано прокричав зі сцени "F*ck putin! F*ck war!". Це бачила Анджеліна Джолі та її донька Шайло, прийшовши на виступ артистів.

Maneskin, фото з instagram
Maneskin, фото з instagram

Раніше ми писали про те, що Maneskin послали путіна на три веселі літери зі сцени: навіть Анджеліни Джолі та її доньки Шайло не посоромилися

Як повідомляв Знай.ua, Дантес показав, як доводить дівчат до мурашок від задоволення навіть не торкаючись: "Красавчик"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва показала, як "розважається" на підлозі без Михайла Кацуріна та Дантеса: аж груди вилазять назовні