Українська співачка Віра Брежнєва неймовірно популярна після участі у поп-групі "ВІА Гра".

Довгий час виконавиця практично ніяк не була пов'язана з Україною... але час поставив усе на свої місця. Наразі жінка є активною учасницею волонтерського руху в Європі, допомагаючи біженцям та громадянам, які постраждали від війни.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Вона не часто радує шанувальників публікаціями у Instagram. Зараз у Stories вона поділилася одним знімком, на якому постала з трьома іншими жінками, однією з яких є Ольга Руднєва, директор Фонду Олени Пінчук. Вона ж і виставила цей знімок, щоби розписати ситуацію, пов'язану зі збройним нападом рашистів.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але згодом вона пише, що є й люди, яких війна повернула до її життя. Віра Брежнєва, можливо, такою і є. Вони сидять на палетах, на яких розташовується щось замотане в чорну плівку. Так виглядає один із безлічі складів із гуманітарною допомогою в Європі.

Нагадаємо, Віра Брежнєва допомогла створити безпечну та тиху "гавань" для українців, які втратили все через росію: "Гріють душу"

Як повідомляв "Знай.uа", після довгого мовчання Світлана Лобода приїхала до Ірпіня і на власні очі побачила "російський світ"

Знай.uа писав, Віра Брежнєва зробила те, на що не наважувалася 5 років: вся в білому і з найближчими