Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 225 тисяч людей.

Мабуть, горе в сім'ї не допомогло їй вибрати правильний, світлий бік у житті... що ми чітко бачимо в рамках війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року. Дівчина не намагається розповідати правду про вбивства мирних жителів, хоча могла б через велику аудиторію. Але Анна пішла шляхом відпочинку, замовчування і демонстрації своїх грудей, попи і фігури, загалом.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Цього разу вона перетворилася на "Холостячку", у чорній сукні та з трояндою в руках.

"Одяг диктує нам свою поведінку. У спортивному костюмі відчуття легкості, свободи та демократичності. А є одяг іншого плану. У шикарній сукні ти тримаєш поставу, відчуваєш свій хребет, носик підіймається вгору, змінюється хода", - пише Анна Заворотнюк у публікації.

А під кінець вона додала, що за допомогою одягу жінка може стати загадковішою, таємничішою та сексуальнішою.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анна Заворотнюк. Фото: скрін youtube
Анна Заворотнюк. Фото: скрін youtube

"Мені подобається бути різною, класика навіть ближче до серця, але не завжди, звичайно. Треба відповідати місцю, обстановці, нагоді...", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк ще до пухлини мозку збиралася до Маріуполя: тепер його немає

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк нарешті зважилася, мами давно не видно: "У результаті віддуваюся я"

Знай.ua писав, дочка онкохворої Заворотнюк зраділа "красотам" росії, поки рашисти крадуть унітази: "Інша сторона"