Шанувальники знайшли доказ роману Даші Кацуріною з колишнім чоловіком Дорофєєвою Дантесом

Даша розмістила інтригуюче фото на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Кацуріна. Фото: instagram.com/dasha_katsurina/
Даша Кацуріна. Фото: instagram.com/dasha_katsurina/

Навесні стало відомо, що співачка Надя Дорофєєва розійщлася з чоловіком Дантесом. Згодом вона перестала приховувати свої стосунки з новим бойфрендом Ним виявився відомий ресторатор Михайло Кацурін.

Зі ЗМІ стало відомо, що під час карантину пари проводили час разом, після того між Михайлом на Надею зав'язалися романтичні стосунки. Також з'явились чутки, що Дантес зустрічається з колишньою дружиною Михайла. Проте співак на публіку не афішує зараз своє особисте життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте Даша нещодавнім фото натякнула на стосунки з Дантесом. Вона показала фото з відпочинку в Тель-Авіві, на якому видно, як чоловічі руки заплітають їй тоненькі косички. Саме руки на другому фото вона показала крупним планом.

"Дозволила собі відпустку у декілька днів - 🍓🧜🏼‍♀️"

Шанувальники без вагань здогадалися чиї це руки за частиною татуювання та впізнали Дантеса.

У коментарях підписники написали:

"Точно руки Дантеса😍 Даша ви самі нам дали підказку, кусочок тату видно 😏 ви красуня🥰"

"Надеюсь, что руки Дантесовские 😂"

"Дуже тепло від фото💋"

Дуже цікавим є той факт, що сам Дантес не зміг утриматись від коментарів:

"Блін, так боляче, що ніхто не помічає гнучкість володарки цього акаунту. Ви що не бачите? Це оптична ілюзія, вона сама собі плете коси, як справжня українська жінка!"

Нагадаємо, Міша Кацурін без сорому показав, як "конектиться" з Надею Дорофєєвою: "Почав мутити, поки дружина була вагітною".

До слова, ексдружина потенційного коханця Наді Дорофєєвої підтвердила, що Міша Кацурін зрадив їй: "Обіцяла не п*здострадати".

Раніше ми писали, що "Коханець" Наді Дорофєєвої Кацурін показав, як красиво захистити пам'ятники від війни: "Швидко...".