Новина про розлучення артистів Наді Дорофєєва та Вови Дантеса шокувала не лише численних фанатів, а й їхніх колег. Пара була разом в офіційному шлюбі близько семи років, але вирішила закінчити свою історію кохання у березні, під час війни.

Раніше Вова Дантес вже розповідав, що їхні стосунки з романтичних перетворилися на дружні. Вони й досі поважають і люблять один одного, але вже не як партнери. Більше того, артисти швидко знайшли собі нових коханих. Дорофєєва відкрито показує нового хлопця, ресторатора Мишу Кацуріна, а Дантес, зважаючи на все, переключився на його колишню дружину Дашу.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото з  instagram
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото з instagram

Психолог телеканалу СТБ Андрій Жельветро заявив, що в такій складній ситуації, в якій опинилися артисти, потрібно відверто відповісти на декілька питань самому собі - чи залишилися ще хоч якісь почуття, чи любов забута совсім.

"Ви бачите спільне майбутнє, чи можете ви цілувати тіло вашого партнера? Чи не за які гроші вже не зможете, не станете його любити? Чи вірите ви, що можна дати вашим відносинам друге життя?" - додав Жельвітро.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Відомо, що не всі пари успішно проходять випробування війною, але фахівець зазначив, що вона просто показує нам слабкі місця у відносинах, але змінити все ніколи не пізно.

"У вас є вибір: розірвати або зміцнити. Вибір за вами, але зробіть все, щоб це справді був ваш вибір, а не війни. Війна завжди обирає смерть, а кохання варте того, щоб жити", - підсумував психолог.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

Як повідомляв Знай.ua, Даша Кацуріна на відпочинку показала, на що здатні руки Дантеса: "Дуже тепло від фото"

Також портал Знай.ua писав, що напівголий Вова Дантес слідом за Maneskin публічно принизив путіна: Монатик, Аліна Паш та сотні українців все чули