Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як "тепло" зустрічають росіян закордоном. Курйозний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов постійно перебуває на зв'язку з шанувальницями та регулярно радує новими фото чи відео як з особистого життя, так і з роботи. Цього разу телеведучий вирішив показати, як "вітають" росіян закордоном.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Після повномасштабного вторгнення ставлення у світі до росіян різко змінилося. Нерідко за кордоном демонструють неприязнь до приїжджих з росії, що не дивно, адже багато хто з них виступає за війну проти України та геноцид сусіднього народу.

Так, у США відпочиваючих на пляжі росіян "привітав" літак, який пролітав у небі з банером "путін х**ло - вільна Україна". Юрій Горбунов посміявся з цього інциденту, який показує, яким буде ставлення світу до країни-агресора ще довгі роки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Майамі, пляж, росіяни, та невелика несподіванка!", - підписав публікацію Юрій Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, дружина Віктора Павлика після пошуку адвоката для розлучення гірко заплакала на камеру: "Не можу передати, наскільки ця людина..."