Саша Бо, одна з перших українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний салон краси та косметологічну клініку. Вона активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. Її акаунт нараховує 1, 8 млн підписників

Саша Бо. Фото: Instagram
Саша Бо. Фото: Instagram

А нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі instagram вона розмістила свій знімок у білих штанах та білих туфлях та зізналася про мрію, яку дотепер не здійснила.

Як розповіла блогерка, у 2009 році вона купила свою першу автівку і в неї одразу з'явилася чітка мрія — побувати у всіх областях України. Проте поїздку з певних причин Саша відтягувала і лише під час війни про неї згадала.

"Організувати такий експресс тур по обласних центрах та визначних місцях. Зробити багато фотографій і поставити галочку в списку життєвих цілей✔️ Побувати в найдовшому місті Європи - Кривому Розі. Побачити найбільшу площу Європи - Харківську. Зробити фото у затопленому українському селі - Бакоті. Список був довгим..", - написала вона.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Проте мрія не втілена в життя, чи здійснить вона її поки невідомо, проте Олександра написала:

"Та я завжди відтягувала цю поїздку. Не знаю, чому саме сьогодні я про це згадала.., мабуть, підсвідомий тиск обставин на голову.!"

У коментарях підписники підтримали блогерку, а деякі навіть запросили її до себе в гості, вони написали:

"Чекаємо у Харкові! Вірю, що після нашої перемоги місто стане ще краще! Ми молимося за нашу перемогу! Слава Україні, друзі! ❤️❤️❤️ "

"Як все скінчиться буду рада Вас побачити у Сумах, в нас є на що подивитись)))😍😍😍"

Нагадаємо, Саша Бо зірвалась на хейтерів, яким не сподобався її дебют у кліпі: "Люди, ви за*бали".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що "Відро замість в*гіни" і "кінчена колишня": блогерка Саша Пустовіт хитро покарала чоловіка перед розлученням