Українські співачки Jerry Heil та Alyona Alyona після подорожей Європою зрозуміли, що у них вийшло популярне тревел-шоу "Орел та Решка"

Про це вони розповіли у сторіс соціальної мережі instagram.

Jerry Heil. Фото: скриншот Instagram
Jerry Heil. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, зірки зараз багато подорожують Європою з благодійними концертами та проєктами, мета яких розповісти правду про Україну, її культура, історію, традицію. Не так давно вони разом з німецькою співачкою Ella створили унікальну колаборацію та записали трек KUPALA.

А нещодавно дівчата підмітили, що вони вже досить давно подорожують Європою кілька місяців й активно спілкуються зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Дівчата показують Європу з різних сторін, кожна по-своєму. Тож вони прийшли до висновку, що у них вийшло волонтерське шоу "Орел та Решка".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як розповіли дівчата, їх шоу відрізняється тим, що немає ведучого з "золотою" картою, дівчата підмітили, що обидві на "бомжах".

Відер вони підписали так:

"У нас волонтерський "Орел і Решка" виходить вже. Тільки на бомжах обидві ведучі. І челендж прожити на 100 євро чотири місяці. І пляшки з грошима ми не ховаємо, а здаємо"

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories
Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Jerry Heil та Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories
Jerry Heil та Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories

Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрин відео
Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" зізнався, що переживає найважчий період у своєму житті: "Стану сильнішим".

До слова, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" втратив усе і поставив на цьому крапку: "Я ніколи не..."

Раніше ми писали, що зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков став на шлях Сергія Притули і разом з Усиком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".