Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова завжди радувала шанувальників своїми пишними грудьми, які чудово виглядають в усіх вбраннях, обраних знаменитістю.

Остання публікація не є винятком... хоч пізніше і з'явилася жахлива новина про ракетний удар по Вінниці, в ході якого вкотре постраждали мирні жителі, включаючи маленьких дітей... і не військові.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

До цього Міла Кузнєцова зробила невелику рекламу, хоча увага, звичайно ж, завжди звертається на те, чого найбільше в кадрі – а в її випадку, йдеться про груди.

На першій фотографії знизу суші, а посередині те, навіщо всі заходять до її профілю. Ці груди її шанувальники впізнають із тисячі. Вона навіть не намагається її сховати, одягаючись із урахуванням глибокого декольте.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Міла Кузнєцова, скріншот: YouTube
Міла Кузнєцова, скріншот: YouTube

"Яка красива дівчина, око не відвести", "Я їх просто обожнюю, це чистий кайф", "Як часто ти їси суші?", "У тебе хороший смак", "У вас дуже крутий манікюр", "Вау, я так давно тебе не бачила, ти просто супер", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала, як "обкрадають" українців у супермаркетах: "За те, що піднімете руку"

Як повідомляв "Знай.ua", хотіли груди, як у Мили Кузнєцової чи Анастасії Покрещук? А даремно. Хірург назвала улюблений розмір чоловіків

Знай.ua писав, Мілі Кузнєцовій з 15-м розміром грудей світить олів'є в Парижі після новорічної ночі з Gena VITER: "Обожнюю"