Знаменитий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" відвідав воїнів ЗСУ на їхніх позиціях і анонсував, що на Росію незабаром чекає розплата за всі злочини. Відео артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Святослав Вакарчук від початку повномасштабного вторгнення безупинно підтримує бойовий дух українських захисників, відвідуючи їх навіть на найпередовіших позиціях. На цей раз він приїхав до бійців 93 бригади Холодний Яр.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

Музикант записав ролик в оточенні воїнів ЗСУ та прокоментував черговий теракт російських окупантів у Вінниці. Святослав Вакарчук зазначив, що такими діями росія не зможе залякати українців, а лише більше мотивує наближення перемоги та справедливого покарання за всі скоєні злочини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Росія - терорист, який намагається залякати нас, вбиваючи дітей, жінок, мирних жителів у наших містах. Не вийде! Єдине, що вона отримає - нашу лють і справедливе, невідворотне покарання від наших воїнів!" - сказав Святослав Вакарчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого ховатися від війни: "Це дешевше, ніж у Польщі".