Відомий український співак та композитор Андрій Данилко, який відомий на весь світ під псевдонімом Вєрка Сердючка, потролив голову "роскосмосу" Рогозіна, який підтримує путіна та війну в Україні. Фото він опублікував на офіційній сторінці v_serduchka у соцмережі instagram.

Андрій Данилко дуже рідко радує шанувальників новими фото чи відео з життя, тож кожна нова публікація як справжнє свято. Так, артист вирішив подарувати трохи позитиву фанатам та потролив одного із шанувальників "путінського режиму".

Андрій Данилко. Фото: Instаgram
Андрій Данилко. Фото: Instаgram

На опублікованому фото Дмитро Рогозін, який очолює "роскосмос" та активно підтримує геноцид українців. Ракурс був обраний так, що виникає відчуття, що він приміряв на голову зірку, тим самим склавши конкуренцію головній зірці – Вєрці Сердючці.

"Самоназванка!", - йдеться у підписі до знімку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Андрій Данилко у підписі до фото пожартував, що російський чиновник самозванець і не має права носити цей елемент його образу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Артемом Пивоваровим слідом за Надею Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого ховатися від війни: "Це дешевше, ніж у Польщі".