Артист випадково розповів про справжню причину розлучення з Надею Дорофєєвою

Про це стало відомо піл час участі YouTube-шоу "Срач".

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Як відомо, пара повідомила про розлучення навесні. Варто зазначити, що для шанувальників це стало цілковитою несподіванкою. Спочатку Надія розсекретила свій новий роман з реєстратором Михайлом Кацуріним. Дантес же офіційно повідомив, що поки не бажає оприлюднювати свої стосунки.

Проте Даша Кацуріна нещодавно на своєму фото з відпочинку натякнула на роман з Дантесом. На фото вона крупним планом показала руки, по татуюванню шанувальники упізнали співака, крім того, сам він теж не промовчав, хоча напряму не сказав, що це він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

А під час комедійного шоу "Срач" він разом з іншими чоловіками випадково проговорився про причину розставання з Дорофєєвою. За правилами учасники жартують на запропоновані глядачами теми. Однією із таких тем став інтим.

"С*кс три на три? Я так, до речі, розлучився", - іронічно сказав Дантес.

Варто зазначити, що почуття гумору у Дантеса присутнє. Проте, якщо взяти до уваги чутки про любовний трикутник співака, його ексдружини та Михайла Кацуріна, з родиною якого пара жила піл час карантину, такі жарти набувають іншого змісту.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

До слова, Даша Кацуріна на відпочинку показала на що здатні руки Дантеса: "Дуже тепло від фото".

Раніше ми писали, що Напівголий Вова Дантес слідом за Maneskin публічно принизив путіна: Монатік, Аліна Паш та сотні українців все чули.