Ольга Горбачова закликає розділити гіркоту втрат з іншими людьми, через сльози зціливши душу.

Жінка записала невелике відео про війну та смерті, заявивши, що вірші пишуться самі. На своїй сторінці в Instаgram Ольга Горбачова прочитала вірш, написаний нею про Смерть, яка очищає світ, та зберігає його таким чином від люті.

Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram
Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram

Буду знімати для вас, аби плакати було легше. Наші сльози допоможуть розділити горе з постраждалами. Без нас вони його не винесуть. Весь світ має робити це з нами. Ольга Горбачова

У своєму вірші Ольга зазначає, що сльози не дають зійти людині з розуму. На думку поетки, смерть навмисне забирає найкращих, щоб люди більше плакали.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поки люди думають, війна десь там далеко Війна іде за кожного, хто душу не зцілив. Ні, їй не все одно. Вона рятує світ цинічно, люто, аби лиш тільки світ вцілів. Аби ми припинили діяти жорстоко, аби спасти від посухи сухі серця людей. Ольга Горбачова.

Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram
Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram

В коментарях відгукнулися на вірш Ольги, та залишили коментарі.

"Дуже Вас люблю і молимося, молимося, молимося...... Бо в молитвах душа заспокоюється!!!", "Боже, Україну збережи", "Дуже чуттєво", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Ольга Горбачова заявила, що українці змогли пізнати справжнє кохання тільки з початком війни.

Як повідомляв "Знай.ua" дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова про світло в українських зболілих душах.

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Юрія Нікітіна Ольга Горбачова нагадала, яка перемога нам потрібна.