Відомий український музикант Андрій Хливнюк захопив українок, ймовірно, прийнятим романтичним сюрпризом. Порадувати представниць прекрасної статі співак вирішив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк один із тих артистів, які з перших днів війни пішли захищати батьківщину. Музикант спочатку обороняв столицю, а коли окупанти втекли із регіону, продовжив службу. Водночас він не втрачав зв'язку з шанувальниками та регулярно радував новими фото та відео, зокрема з фронту.

Андрій Хливнюк, фото: Instagram
Андрій Хливнюк, фото: Instagram

Так, цього разу Андрій Хливнюк порадував новим фото, на якому позують у цивільному одязі та тримають у руках симпатичний букет квітів.

"Все просто: Окупантам – смерть, дівчатам – квіти", – підписав фото музикант.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники захопилися таким милим жестом знаменитості, а деякі навіть відзначили, що для них найкращий подарунок не квіти, а перший варіант.

"Зараз дівчата, мабуть, будуть більше радіти смерті окупантів, ніж квітам", "Щоразу, коли бачу у стрічці фотографії вас чи інших людей, що захищають свою країну, тільки одна думка - будь ласка, тільки живіть. Нехай кулі та ракети пролетять повз, нехай ворог впаде, нехай країна підбадьориться і завжди буде вільною і незалежною, а люди живуть довго і щасливо", "Андрію Андрію, пошкодуй серця підписниць", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого ховатися від війни: "Це дешевше, ніж у Польщі".