Маша Єфросиніна не лише популярна ведуча, а ще й блогерка. Вона постійно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі та розповідає їм подробиці особистого та професійного життя. За її життям стежать 2,1 млн підписників. Також на youtube-каналі вона веде власну програму "Екзамен. Нова реальність"

Вадим Карп'як. Фото: скрин відео
Вадим Карп'як. Фото: скрин відео

Цього разу її гостем став популярний ведучий Єдиних новин, ток-шоу "Свобода слова" журналіст Вадим Карп'як.

За правила програми, як на справжньому іспиті, ведуча ставила йому питання, на які він давав відповіді. Вони обговорили досить актуальні питання сьогодення.

На початку розмови, Маша зауважила, що багато знала про ведучого, проте спілкується з ним вперше. Ведучий її поправив, зауваживши що на початку війни вона вперше давала інтерв'ю в Єдиних новинах, вони пригадали той момент. Маша, зауважила, що виходить непоганий тізер:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

"Ви були в мене першим."

Зокрема, Вадим сказав, що не бачив свою дружину та дітей починаючи з 24 лютого, проте в нього звичка погана звичка - ігнорувати повітряні тривоги. Проте, звичка палити, якої він позбавився у 2019 році, назад, не повернулась, попри війну.

Також вони обговорили такі питання: чому живе на студії телеканалу, як і чи потрібно журналісту зберігати беспристрастність з героєм, з яким не згоден, як випивати з дружиною вино по вечорах в скайпі, як повернувся у свій дім в Бучі.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна похвалилася, як її приємно порадував найдорожчий чоловік: "Думала, щось накоїв".

До слова, Оля Полякова не витримала життя з мамою і втекла до Америки: "Знає, як мене дістати".

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна зізналася, що чоловік вирвався до неї до Варшави і в них трапилося це: "Секс все налагодив".