Володимир Дантес – відомий український виконавець, телеведучий та колишній тренер гумористичного шоу "Ліга сміху".

Нещодавно в Тель-Авіві пройшов благодійний концерт - один з, спрямований на допомогу постраждалим від війни. Дантес був одним із учасників, разом із Монатиком, Настею Каменським та іншими. І в нього виникли деякі думки щодо рашистів, якими він і вирішив поділитися.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

"Наступного дня ми виступали в Хайфі і туди почали надходити листи, що ми розпалюємо ненависть до росіян. Серйозно?! А ще через день там пройшли мітинги на підтримку тих, кого утискують. Після терористичного нападу у Вінниці вони (росіяни) здійснюють мітинг, утискуваний і ненавидимий", - пише Володимир Дантес у публікації.

І він нагадав про одну відому фразу англійською мовою - karma is a bitch. Карма, за словами виконавця, швидка та сильна. А в сенсі цієї фрази – вона нікого не щадитиме.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

"Від довічної ганьби та прокляття ніякі мітинги їм не допоможуть", "Русофобія все ж таки недостатня", "Це вийшли ті, хто в Ізраїлі голосніше всіх кричать, як добре на батьківщині, в росії, і як їм тут все погано", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Даша Кацуріна показала, як коротає вечори з Дантесом у Тель-Авіві: "Вирішив не зупинятися"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва спокусливо оголила декольте, щоб показати, що втратив Дантес і придбав Кацурін: "Зачепила серця"

Знай.uа писав, Володимир Дантес проговорився про причину розлучення з Дорофєєвою: натякнув на багатолюдний інтим