Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує нові та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Тоня Матвієнко відповіла на декілька хвилюючих її шанувальників питань виданню "KP.UA". Артистка розкрила безліч цікавих подробиць про своє життя за кордоном, розповіла про стосунки з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, та відповіла, де зараз перебуває її зіркова мама Ніна Матвієнко.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Відомо, що зараз знаменитість живе у Великій Британії разом зі своїми доньками. Оселилися вони в будинку з її подругою з Києва, яка також вирішила залишити Україну заради безпеки дитини. Їх підтримує державна програма для переселенців.

"Про мінуси мови взагалі не має. Єдине - важко добиратися в місто, ми живемо в невеличкому поселенні недалеко від міста Тонтон. Але інколи нам пропонують скористатися автівкою. Це неймовірно приємно, хоча й лячно, бо до лівостороннього руху треба звикнути. Але це дрібниці, погодьтеся", - поділилася Тоня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Матвієнко запевнила фанатів, із Мірзояном вона розлучатися не збирається. Незважаючи на чутки, у них все чудово у стосунках. Більше того, нещодавно вони відзначали п'яту річницю весілля. Нині вони підтримують зв'язок на відстані.

"З цієї нагоди Арсен за традицією купив квіти, поставив у нашій кімнаті та надіслав фото букету. Ось так за допомогою фото або відеозв’язку підтримуємо стосунки, як і більшість сімей, на жаль", - зізналася співачка.

А її мати зараз живе в Німеччині, але на початку війни відмовлялася їхати за кордон, боячись за своє здоров'я.

Раніше ми писали про те, що Тоню Матвієнко завалюють розкішними букетами після виступів, поки Арсен Мірзоян їздить Європою заради України

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко розповіла про особливий виступ: "Українська пісня творить чудеса"

Також портал Знай.ua писав, змінив мікрофон на гайковий ключ: співачка Антоніна Матвієнко показала чим займається Арсен Мірзоян під час війни