Популярна співачка Аліна Гросу продовжує спілкуватися з шанувальниками у соціальній мережі instagram. Попри воєнний стан, вона періодично розповідає про подробиці свого особистого та творчого життя

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Цього разу з зіркою сталася неприємність, вона розповіла у сторіс що потрапила в лікарню та знаходиться під крапельницею.

Як відомо, через повномасштабне вторгнення зірка не поїхала з України, а лишилася й зайнялася волонтерством. Її бойфренд, росіянин, підтримав дружину та залишився поруч з нею у важкі часи.

Його вчинком навіть захопився співак Павло Зібров. Він зазначив, що Роман Полянський є справжнім патріотом України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До цього вона з молодшим братом була в магазині. Як відомо, співачка зараз активно допомагає українцям, які через війну опинилися у складних життєвих ситуаціях. Тому разом з Михайликом вона купила дитяче харчування та памперси, а потім несподівано опинилася в лікарні.

"Нерви...це погано", - написала під відео співачка.

Через що саме Аліна так сильно перенервувала, вона не уточнила, можливо всі події в купі та звістка про те, що померла відома ведуча Руслана Писанка, дали про себе знати.

До слова, Аліна Гросу засвітила животик в спокусливому топі і розкрила секрет гарного настрою: "Яскраві фарби".

Раніше ми писали, що Аліна Гросу витягла з українців одкровення під час війни: "Страшно"

Нагадаємо, Павло Зібров захопився бойфрендом Аліни Гросу Романом Полянським: "Наш хлоп".