Заслужена артистка України Катерина Кухар, не тільки прекрасна балерина, наставниця, вона активно веде свою сторінку в соціальних мережах та постійно на зв'язку з шанувальниками. За її особистим життям та творчістю стежать 332 тисячі підписників

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Вона розповіла, що нещодавно вирушила до Латинської Америки. балерина розповіла, що люди майже нічого не знали про війну в україні. Місцеві засоби інформації залишали поза увагою цю інформацію. Тому люди брали інформацію з соціальних мереж.

Проте, як зазначила Катерина, сторінку в соціальній мережі можна свайпнути або переключити контент.

"Більш ніж місяць тому ми вперше заговорили від України на національному телебаченні і далі на сцені, адже Латинська Америка видалася тою країною, що мала викривлену правду.", - написала вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зі слів артистки, в Латинській Америці практично немає новин про війну в Україні, інформація замовчується. Багато глядачів підходили до нас після вистави і казали, що отримують інформацію виключно через соціальні мережі.

"Але ми бачили, що люди з відкритими серцями готові сприймати правду. Багато хто плакав дізнаючись про те, що відбувається у нас на Батьківщині. !, - підсумувала Кухар.

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" знайшла, чим зайнятися дітям, поки бомби летять: "Ломайте стіни...".

До слова, чоловік Катерини Кухар з "Танців з зірками" розкрив свою жертву заради ЗСУ: "Майже півтора місяця скажених...".

Раніше ми писали, що Катерина Кухар з "Танці з зірками" показала інший часовий вимір: "Ми платимо надзвичайно високу ціну"