Українська співачка, Народна артистка України, кандидат філологічних наук Марія Бурмака постійно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками. Вона є активною користувачкою соціальної мережі, на її акаунт підписані понад 60 тис. осіб

Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka
Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka

Нещодавно Марія повідомила на своїй сторінці, що хоче написати пісню про перемогу.

Як відомо, співачка активно підтримує українців у важкі часи. Нещодавно вона розповіла про вадку втрату. Співачка не змогла стримати емоцій дізнавшись про загибель сина активіста Тараса Ратушного та письменниці Світлани Поваляєвої. Він пішов по стопах батька і також був активістом, а з початку повномасштабної війни відразу ж пішов захищати країну і віддав за неї життя.

Зараз Народна артистка пише пісні про війну. Вони сумні, тому вона вирішила написати про перемогу. Проте на думку їй прийшли слова з пісні-закляття "Буде тобі, враже, так, як Відьма скаже". Її виконує група "Енджі Крейда" з міста Рівного, авторкою слів є Людмила Горова. У пісні відьма звертається до тих, хто прийшов з війною в Україну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я писала пісні про війну. Вони сумні. Повернись живим, Поцілуй мене на прощання, про Маріуполь. А сьогодні вирішила написати пісню про перемогу. І написала. "Буде тобі враже так як відьма скаже", - пише співачка.

У коментарях підписники зауважили:

"Пісня просто бомбезна"

Раніше ми писали, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Нагадаємо Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як проводять час в Європі: "Серцем з Україною".

До слова Євген Клопотенко розкрив головну слабкість, з якою не в силах боротися: "Обожнюю дивитися, як люди..."