Повномасштабна війна з рашистами триває вже майже 5 місяців, до цієї дати залишилося зовсім небагато... воїни ЗСУ героїчно протистоять ворогові та дають можливість прокинутися вранці живим та здоровим.

Зараз без сумнівів - більшість українців працює на благо батьківщини, щоб перемога настала максимально швидко та мирне небо над головою відчули всі, заспокоївшись та насолодившись моментом.

Наслідки війни. Фото: скрін youtube
Наслідки війни. Фото: скрін youtube

Але без зрадників не буває... зокрема серед спортсменів, футболістів. Один із таких, звичайно ж, Анатолій Тимощук. Хоча зараз буде не про нього. А про іншу людину. Про колишнього члена "Шахтаря", який влаштувався працювати до російського клубу під час війни. 31-річний Віталій Віценець увійшов до тренерського штабу Олега Кононова в тульському "Арсеналі", про що повідомили на офіційному сайті команди.

Віталій, окрім "Шахтаря", також побував у "Севастополі", "Зорі" та "Іллічівці", закінчивши згодом кар'єру через серйозну травму. Чоловік не мав виняткової проукраїнської позиції у рамках війни, починаючи з 2014 року... тож дорога сюди була закрита.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віталій Віценець, скріншот: Youtube
Віталій Віценець, скріншот: Youtube

Зазначимо, що Олександр Зінченко теж перейшов до "Арсеналу" з "Манчестер Сіті", але до лондонської, не зраджуючи інтересів України. І всіляко допомагаючи постраждалим у рамках війни.

Нагадаємо, зірки "Челсі" відправлені додому з передсезонного туру: майбутнє легендарного клубу висить на волосині

Як повідомляв "Знай.uа", фанати "Манчестер Юнайтед" думають, що Кріштіану Роналду зробив свій вибір: бог футболу вибрав жовто-синій колір

Знай.ua писав, новий тренер "Шахтаря" хорват Ігор Йовічевич звернувся до команди: "Включити лампочку на касці і копати"