Влада Седан — 26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз покинув розташування "Манчестер Сіті", продовжуючи грати у збірній.

Повідомляється, що хлопець тепер є гравцем лондонського "Арсеналу", в якому до нього грали Тьєррі Анрі, Сол Кемпбелл, Лоран Косьєльні, Патрік Вієйра та інші. Але не будемо відволікатися на подібні новини, дочекаємось гри Олександра у стартовому складі, а зараз посміємося з TikTok, де він розповідає про Владу Седан та її особливості.

Седан та Зінченко з донькою, фото з Instagram
Седан та Зінченко з донькою, фото з Instagram

— Якщо я приходжу в роздягальню після гри і від неї немає смс - все. Всі. Значить, я провалив гру. Коли вона пише...

— Я нічого поганого не пишу взагалі !

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

— Коли вона пише "З перемогою", це означає нормально. Але дуже рідко буває "Молодець, сьогодні непогано".

— Ну ось що ти брешеш , у якому світі ти зараз мене виставляєш.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

"Як чисто вона говорить українською, це так класно", "Яка класна парочка, це бомба", "Після таких відео відразу хочеться хлопця-футболіста", "Тебе ніхто не питає", - пишуть користувачі у коментарях.

@sheva.edits

Їхня пара це щось😂❤️ #олександрзінченко #зінченко #зіна #владаседан #зінченко_седан #седан #збірнаукраїни❤️🇺🇦 #путінхуйло🔴⚫🇺🇦

♬ оригінальний звук - A.Shevchenko 💘

Нагадаємо, Влада Седан показала картинку ідеальної родини з Олександром Зінченком та донькою Євою: "Приклад для багатьох"

Як повідомляв "Знай.uа", Влада Седан заперечила Зінченка з "Мансіті" і зробила йому приємно на людях: "Зв'язалася на свою голову"

Знай.ua писав, збірна України перемогла Ірландію після боротьби за місце на ЧС-2022: Ярмоленко та Зінченко на полі не було