MamaRika (Анастасія Кочеткова) активно спілкується з шанувальниками у соціальній мережі. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за її акаунтом стежать 472 тисячі підписників

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Зараз співачка повернулися до дому. До цього співачка разом з сином півтора місяця перебували у Варшаві. Зірка розповіла, що під Києвом вони знімають котедж який пережив окупацію. На щастя їх будинок сильно не постраждав. Співачка зізналася, що перед війною вони не стигли розібрати новорічну ялинку та вкришили, що розберуть її після перемоги.

Як зізналася співачка, вона довго не змогла витримати в розлуці з чоловіком, їй було важко, не вистачало теплих обіймів та поцілунків коханого. А коли вона повернулася додому, то написала нову пісню "Як ти там живеш". Трек вона опублікована на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

На тему пісні відзнято дуже красиве та ніжне відео в якому Анастасія показує кадри теплої зустрічі з чоловіком, обійми, радість та питає в нього:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Як ти там живеш без мене?"

Ці слова дуже актуальні для багатьох українок, які буди змушені поїхати в інше місце або в іншу країну через війну, а також для тих, чої чоловіки пішли захищати рідну землю.

У коментарях шанувальники написали:

"Всі слова влучні!) А голос мене взагалі заспокоює)) і це про всі пісні можна сказати) 🙏👌"

"Прямісінько в серце"

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"