Журналістка, телеведуча таких програм як "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча на своїй сторінці в Instagram поділилася черговим кумедним постом про війну.

Таким саме через те, що він стосується рашистів, а не вбивства наших військовослужбовців, дітей та інших мирних жителів. Адже росіян ніколи не було шкода, тим більше з такою аналогією, як у Катерини.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Багато хто з вас може пам'ятати південнокорейський серіал під назвою "Гра в кальмара", який побачив світ у вересні 2021 року, ставши справжнім хітом не лише на платформі Netflix, а й взагалі - серед багатосерійних проектів. Тепер у розробці знаходиться другий сезон, що не є ні для кого секретом за такого успіху.

А Катя Осадча злегка пройшлася сюжетом, щоб описати поточну повномасштабну війну.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Російська армія - це як "Гра в кальмара". Учасники сподіваються розплатитися з боргами, але більшість здохне в першому раунді", - йдеться у Stories.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

У цій публікації є багато кумедних моментів, але читання дозволено лише 18+, оскільки є мат. Один із них – про Віктора Медведчука, якого вдалося взяти під варту при спробі втечі.

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як змінився словник із приходом війни - навіть на орків у фільмах і не поглянеш

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча відшукала вкрадений мертвим "Ванькою" холодильник аж за 5000 км від України: "Бідні без компенсації"

Знай.uа писав, Катя Осадча пережила кошмарний сон наяву, але українців цим не здивувати: "Можна так?"