Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Наразі чоловік поділився потужним 30-секундним роликом про повномасштабну війну проти рашистів. Він починається з маленького хлопчика, який малює мапу України, сидячи у підвалі, виділяючи червоним кольором окуповані місця.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Війна обов'язково закінчиться нашою Перемогою! Слава Україні!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Ця дитина згодом плаче "українськими" сльозами. І вони падають прямо на знищені будинки, що горять російським прапором. Ці краплі допомагають загасити пожежу, відновити зруйноване. Від них розквітли навіть соняшники.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім його сльози, український дощ змиває плями крові з наших територій, включаючи Херсонську, Запорізьку, Харківську, Донецьку та Луганську області. Остання крапля падає на окупований Крим. А навколо цього хлопчика нарешті настає мир та блаженство. У нас з'являється можливість з'їздити на півострів, до Ластівкиного гнізда.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Мій рідний Херсон", "Україна непереможна, найкраща. Ми обов'язково поїдемо до Криму та Херсона і всі міста відродимо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча відшукала вкрадений мертвим "Ванькою" холодильник аж за 5000 км від України: "Бідні без компенсації"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов показав відмінність рашистського винищувача від ЗСУ після Вінниці: "Додати нічого"

Знай.ua писав, Юра Горбунов зміг доставити Дашу Астаф'єву на вершину блаженства: "Хотіли відчути"