Українська співачка, композиторка, поетеса та ведуча Тетяна Решетняк, сценічне ім'я Tayanna відверто зізналася, чому поки не повернеться до дому

Останнім часом співачка також не відмовляється спілкуватися зі ЗМІ, нещодавно вона записала відверте інтерв'ю в програмі "Музавр".

Tayanna, фото: Instagram
Tayanna, фото: Instagram

Як відомо, Тетяна зараз живе на Балі. Вона розповідала, що в ціновому еквіваленті там життя навіть дешевше, ніж в Україні. Вона зізналася ведучому, що поверталась в Україну. За інформацією з афіш, у червні у неї був концерт у Львові.

Також вона розповіла ведучому, що вона два дні вона провела в Києві. Попри те, що вона сумує за своєю квартирою, власним ліжком, поки залишатися в Україні вона не планує.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я побула в Києві два дні, я хотіла залишитись там на більше, хотіла побути, тим паче, що мій син якраз у Польщі був у бабусі, я його туди відвезла. Але коли я посадила сина на потяг з бабусею і побачила ці сльози, він плаче і просить: "Мамо, не їдь до Києва, благаю. Якщо ти помреш – я теж помру. Як я можу пережити ці сльози і бити себе в груди, казати, що я Анна Кареніна і біжу зараз в Київ, буду під бомбами там сидіти і співати. Коли в мене є дитина і сім’я. Так, мені страшно під бомбами бути, я не герой", - сказала вона.

Співачка пояснила своє рішення тим, що в неї є дитина, вона не може собі дозволити лишати його під бомбами, крім того, їй треба на щось жити, працювати заробляти, їй є що втрачати. Решетняк відверто визнала, що вона не героїня, тому поки вона лишається за кордоном.

Нагадаємо, Tayanna влаштувала затишний квартирник і зібрала трохи грошенят для українців, ще й Roxolana покликала: "Отримуйте насолоду"

До слова, Tayanna без штанів і взуття опинилась високо в горах, схопившись за голову: "Діти бігали поряд..."

Раніше ми писали, що Tayanna розповіла чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого переховуватись від війни: "Це дешевше, ніж в Польщі"