Українка Аліна Ляшук набула великої популярності після участі у 10-му сезоні шоу "Холостяк" з Михайлом Заливаком та "Х-фактор", а у 2021 році вона стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна". Наразі дівчина займається розвитком свого блогу, за яким стежить понад 260 тисяч людей.

Аліна Ляшук зустрілася у колоритному Львові із зірками проекту "МайстерШеф" Вадимом Бжезинським та Владом Міцкевичем, і зворушливо станцювала бачату. Хоч їхні рухи були трохи незграбними, а в моментах і смішними, дівчині вдалося привернути увагу своєї аудиторії.

Скріншот із Instagram, Аліна Ляшук
Скріншот із Instagram, Аліна Ляшук

"Уроки бачати у Львові з найкращими 🧑🏽‍🍳" - написала Аліна Ляшук.

Блогерка не уточнила, з якою метою вони зустрілися. Можливо, просто зняти спільний контент.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Загалом шанувальники залишилися задоволеними, побачивши таке тріо, і окремо відзначили пластичність Міцкевича, який рухався як природжений танцюрист. А також заявили, що для повної картини кулінару не вистачило червоної троянди у зубах.

Коментарі - instagram.com/lionilal/
Коментарі - instagram.com/lionilal/

Коментарі - instagram.com/lionilal/
Коментарі - instagram.com/lionilal/

Раніше ми писали про те, що учасниця "Холостяка" Аліна Ляшук згадала про своє минуле у "Х-факторі" та влаштувала маленький концерт: "Неймовірний голос"

Як повідомляв Знай.ua, Пава з "МастерШеф", стоячи на одній на кухні з Ектором Хіменес-Браво, наважився на неймовірне одкровення: "Люблю як..."

Також портал Знай.ua писав, що Міцкевич та Пава з "МастерШеф" вирушили підкорювати Вінницю на жигулях: "Я почував себе як у таксі економ-класу"