Як відомо, в політиці, змушувати на переговорах чекати колег вважається проявом неповаги. Як повідомляє видання ВВС, свого часу президент Росії неодноразово вдавався до такого кроку. Проте, у Тегерані Путіну довелося чекати Ердогана

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

У ЗМІ пригадали, що 2003 року кремлівський лідер змусив чекати на себе королеву Великої Британії Єлизавету II аж 14 хвилин, 50 хвилин чекав на нього Папа Римський Франциск у 2013 році, а у 2020 році Ердоган чекав його 2 хвилини перед камерами.

Популярний комік "Кварталу 95", який полюбляє пародіювати державних лідерів, цього разу висунув власну версію, про що міг думати Путін, поки чекав Ердогана.

Свою роботу він назвав так:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"О чём думал ПУТИН пока ждал ЭРДОГАНА? "

Відео оцінили шанувальники та у коментарях написали:

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 СУПЕРОВО!!!"

"До чего же круто!!!😂😂"

"Боже,как я смеялась...😂😂😂😂😂"

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіла" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".