Відома російська балерина Анастасія Волочкова показала, як проводить свій середньостатистичний день та похвалилася новим залицяльником. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова досить цікава особистість, яка намагається не прогаяти можливості вкотре вразити шанувальників. Нерідко балерина постає у досить сміливих образах, що не завжди оцінюють шанувальники.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу балерина вирішила похвалитися своїм новим залицяльником, на ім'я Ігор та показати, як проводить з ним час. На кількох фото вона позує з чоловіком, мабуть, з тим самим Ігорем, у лазні з віником і без.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники одразу ж активізувалися в коментарях та пожартували, що балерина просто продемонструвала свій середньостатистичний день.

"День бабака. Віники, мужики, лазня, безглузда мова і я, я, я, я, я... Зате коментарі. Тільки тому не відписуюсь. Дякую вам, друзі, за мій гарний настрій!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Джигурда розділив Анастасію Волочкову і зупинив руку в небезпечній близькості з її зів'ялою "квіточкою": "Довіряю смаку Микити".

Також наш портал інформував, що Таїсія Повалій простелилася перед Лукашенком під українську пісню, поки у Вінниці гинули діти: "Білорусь - моя батьківщина".

Крім того, наш портал інформував, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку".