Маша Єфросиніна не лише популярна ведуча, а ще й блогерка. Вона постійно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі та розповідає їм подробиці особистого та професійного життя. За її життям стежать 2,1 млн підписників

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Цього разу вона опублікувала неймовірне ніжне фото й шанувальники одразу зраділи, коли нарешті її побачили такою, якою вона була до війни. Зірка посміхалася, а очі знову наповнились життям.

Одна з її підписниць під ніком nataliyahoroshilova написала, що Маша гарна, як раніше. А також пригадала про мирне життя, до якого хочеться повернутися. Проте вона розуміє, що життя вже ніколи не буде таким, як раніше:

"Гарна Маша… як раніше. Як же хочеться повернутися до звичного життя. Але ми розуміємо, що воно ніколи не буде таким як раніше. Йде війна старого середньовіччя з новим миром, де нові правила! Це повинно було статися… але нажаль сталося на нашій землі. Тримаємося… 💙💛"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, Єфросиніна зараз багато займається благодійністю, допомагає дінкам, які постраждали від війни, а нещодавно вона розповіла про акцію "Від великих сердець – для маленьких" - допомога дітям до 3 років, які живуть на уражених війною територіях.

У своїй публікації вона подякувала за підтримку її благодійних проєктів та написала:

"Перемогти холод може лише тепло!"