Відома українська акторка театру та кіно Анна Кошмал, яка стала популірною після ролі Женьки у серіалі "Свати" показала як медитує та заспокоює нервову систему після постіних стресів через "повітряну тривогу".

У своєму сторіс на Instagram Анна розмістила спокусливий кадр - оголені ніжки в коротенькій спідничці та сандаликах у шезлонгу. На ніжці у Анни лежать окуляри для читання, імовірно дівчина вирішила почитати, щоб заспокоїти нервову систему після чергової порції стресу.

Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram
Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram

Своє фото вона підписала:

"Відбій тривоги і сонячні ванни" - симпатичні ніжки актриси підсмагли на сонечку, та звабливо виблискують.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Пост Анни Кошмал. Фото: скриншот Instagram
Пост Анни Кошмал. Фото: скриншот Instagram

Анна часто публікує дописи у Instgaram. Її сторінка досить популярна, за дівчиною стежить 707 тисяч осіб. Варто зазначити, що Анна перейшла на українську одразу після того, як розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну російських військ. І тепер її блог чудово українізований.

Анна виховує з чоловіком маленького синочка, якого час від часу показує своїм шанувальникам. І дотримується здорового образу життя, та є вегетаріанкою. Раніше Анна ділилася веганськими рецептами, але тепер більшість її постів направлені на підтримку ЗСУ та закликів до донатів.

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Також "Знай.ua" інформував, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".