Надя Дорофєєва під великою ковдрою заховалася під сходами в коридорі.

Надя Дорофєєва, відома українська виконавиця, продовжує вести свої блоги в Instgaram Надя розповіла, що слугувало їй захистом, поки вона перебувала у Києві, в той час, як росіяни вбивали мирних українців.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Вже 5 місяців, як росія вбиває українців. А це фото зроблене в перший день війни. Ми ховалися під сходами, тому що чули вибухи. Мій дім здригався і було страшно. написала на фото Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як відомо, після того Надя розлучилася з Дантесом та виїхала за кордон. П'ять місяців йде війна і п'ять місяців українці змушені гшукати прихистик за кордоном, адже повернення в Україну - це загроза для життя, адже ніхто не знає, куди направить свої смертоносні ракети путін.

Відомо також, що Надя зайнята тим, що пробує співати солов'їною. Вона підбирає репертуар, щоб повністю замінити російськомовний репертуар.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Дорофєєва має шалену популярність, на її інсту підписано 5, 3 млн шанувальників. Після розставанням з Дантесом, Надя бачили разом з блогером Мішою Кацуріним. Її новий роман наробив ще більше галасу ніж розлучення.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва переписує свої пісні після розлучення з Дантесом, все повернеться бумерангом.

Як повідомляв "Знай.ua" Надя Дорофєєва виросла та розбила серця чоловікам: якою була співачка у дитинстві, фото.

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва натякнула псові Патрону на шанс після розставання з Михайлом Кацуріним