Українська ведуча телеканалу 1+1 Стася Ровінська, яка є донькою Сніжани Єгорової, зараз активно розповідає у Instagram про своє нове життя у США.

Як відомо, Ровінська прийняла важливе рішення повністю перебратися до Америки, оскільки в Росію напала на її рідну Україну і залишатися там із дітьми було небезпечним. Раніше дівчина розповідала, як шукала знімне житло, роботу і загалом облаштовувалась у незнайомому, але такому захоплюючому Нью-Йорку.

Стастя Ровінська, фото з Instagram
Стастя Ровінська, фото з Instagram

І цього разу Стася Ровінська з радістю повідомила, що здобула головну роль та ще й у великому американському фільмі про Україну. Очевидно, дівчина покаже глядачам, які випробування випали на долю її земляків. Сюжету вона поки не розкрила, але кадрами зі зйомок поділилася.

Телеведуча зізналася, що це її перший досвід акторської роботи у США та розділила вона його зі своєю однокурсницею. Варто нагадати, що навчалися вони у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Життя непередбачуване 💙💛 Побажайте двом мрійницям удачі 🤞🏻" - написала Ровінська.

Раніше ми писали про те, що діти Повалій послали матерів, а Козловський, Дорн та Onuka викреслили родичів: "Рідні стали чужими"

Також портал Знай.ua писав, що Стася Ровінська поскаржилася на життя в США: "Все дуже застаріло"

Як повідомляв Знай.ua, Антін Мухарський розповів про стосунки з колишньою дружиною - скандальною Сніжаною Єгоровою: "Я свою чашу вже випив"