Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков вкотре довів, що не всі люди відрізняються здоровим глуздом та розумом. Серед його підпсиників ще залишилися ті, хто підтримує війну в Україні та виступає "за" путінський режим. І вони часто пишуть телеведучому гнівні коментарі, намагаються викрити його на брехні або просто образити.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Одна жінка, зважаючи на все, росіянка, з великим глузуванням запитала у Бєднякова, скільки ж йому платять за громадянську позицію та підтримку земляків. І телеведучий відповів, хлюпнувши отрутою. Він заявив, що жодного гроша не отримує, але жінці цього зрозуміти не дано, адже мізків явно не вистачає.

"Сума еквівалентна твоєму айкью - 0. Але ти це не зрозумієш", - зухвало відповів Бєдняков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков
Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков

А ще Андрій показав, що йому пишуть в особисті повідомлення. Інша жінка теж розлютилася через те, що він нібито продався, заговоривши англійською мовою. І це була росіянка, судячи з того, що їй і українська не догодила. Вона назвала її "повторною".

Примітно, що до війни, у грудні місяці, ця ж дамочка розхвалювала Бєднякова і була дуже люб'язною.

"Від любові до ненависті один крок" та одна війна", - прокоментував Андрій.

Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков
Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" забув про радість після Маріуполя, але їжа все ж таки "перемогла": "Будете?"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" звернувся до тих, кого обходять своєю увагою українці: "Коли бачу, як ви рятуєте..."

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" щось знає? Вже стоїть у черзі за херсонськими кавунами