Знаменита українська співачка Оля Цибульська запропонувала шанувальникам оцінити хіт своєї колеги з цеху Олі Полякової у новій інтерпретації. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та намагається тримати їх у курсі більшості подій у своєму житті. Співачка радує яскравими знімками та забавними відео, які завжди підіймають настрій українцям.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська запропонувала шанувальникам пограти у гру та вгадати пісню, яку вона переробила з російської на українську мову.

"Загадка. Вгадайте пісню", - розпочала відео Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як виявилося, артистка використала хіт своєї колеги по цеху - Олі Полякової. Вона українізувала її пісню та представила шанувальникам у формі віршів. Оля Цибульська зазначила, що на її думку рідною мовою ця знайома всім пісня звучить набагато крутіше.

"Я впевнена, що українською звучить набагато соковитіше. Вгадайте, що за пісня", - сказала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти: "Моє серце на шматки".

Також наш портал інформував, Арсен Мірзоян розмазав Єфросініну та Полякову по стінці за небажання переходити українською: "Просто закрий нах*й".

Крім того, ми писали, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто та забуто з історії".