Популярна українська співачка Оля Полякова активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах instagram та youtube. На її акаунти підписані мільйони шанувальників, яким вона розповідає подробиці особистого та творчого життя

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Нещодавно суперблондинка повернулась в Україну та розповіла як скучила за власними матрацами, городом та будинком, який так довго будувала. А після закордонних благодійних концертів вона вирішила заспівати для українців та спустилася в метро. Адже, на жаль, через війну, це тепер єдине безпечне місце, де можна безпечно збирати велику кількість людей.

Оля Полякова, як завжди, з цього приводу пошуткувала:

"Музиканти всіх часів завжди мріяли перебратися з метро на стадіони, а ми зі стадіонів перейшли в метро", - іронічно зауважила Оля.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова також розповіла глядачам, що полюбляє сидіти перед океаном та медитувати. Й розкрила секрет - вона просить у нього всякі "ніштяки" і він до речі, дає їх.

Так вона загадала збирати стадіони по всьому світу і через півтора місяця її бажання збулось - вона поїхала співати гімн України. Вона згадала гру шахтаря та зауважила, що гімн України підспівує весь стадіон.

Оля резюмувала, що мрії збуваються, тому потрібно мріяти конкретно, це теж така наука, сказала вона.

@polyakova_olya

Мрії обов'язково здійснюються! 🙌🏻 #standwithukraine #оляполякова #всебудедобреоля #щасливілюди #saveukraine

♬ Щасливі люди - Оля Полякова & DZIDZIO

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"