Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв відповів на питання стосовно розлучення зірок Дантеса та Дорофєєвої. Як він розповів, якби пара не практикувала багатолюдні стосунки, Надя не пішла б від Дантеса

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Про це Гордєєв розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube-каналі в програмі "Слава+".

"Не треба було практикувати с*ксуальні ігри вчотирьох. Я серйозно кажу, груповуха не призводить ні до чого доброго", – сказав Гордєєв.

Екстрасенс зазначив, що саме на таку причину показав розклад карт Таро. Тільки це пояснює чому Надя закохалася в Кацуріна, а Даша Кацуріна у Дантеса. Він вважає що пари проводили багато часу разом, відпочивали та навіть жили.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я подивився на ситуацію, і потім мені говорили: "Реально, звідки ти знаєш?" Я дійсно кажу, що там люди спробували груповушечку... Ось таке спілкування між собою воно розвиває якийсь контакт однозначно. Тому такий відпочинок разом рано чи пізно до чогось призведе. Але ці хлопці дуже схожі між собою. Енергетично", – додав екстрасенс.

Крім того, на його думку, у нових пар на 100% немає майбутнього та не виключає, що Надя може повернутися до Дантеса.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

До слова, Даша Кацуріна на відпочинку показала на що здатні руки Дантеса: "Дуже тепло від фото".

Раніше ми писали, що Напівголий Вова Дантес слідом за Maneskin публічно принизив путіна: Монатік, Аліна Паш та сотні українців все чули.