Відомий український гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору розповів, до якого замкненого кола потрапляють деякі чоловіки, одружуючись. Забавним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора регулярно радує шанувальників яскравими фото та відео, показуючи що відбувається у його житті. Також він часто записує курйозні ролики, щоб підняти українцям настрій.

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу гуморист вирішив пожартувати про сімейне життя. Він зазначив, що нерідко чоловік потрапляє у своєрідне замкнене коло, коли жінка є головним заспокійливим та причиною нервування.

"Жінка має лише дві функції перед чоловіком. Перше - заспокоювати його, коли він нервовий, друге - змушувати його нервувати, коли він спокійний", - сказав Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники посміялися з нового ролика гумориста та погодилися з його теорією.

"Як говориться, треба періодично вибішувати чоловіка, а то він занудьгує і піде", - погодилися в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора перетворився на "хрещеного батька" і вирішив повчити українців життя: "Ніколи не..."

Також наш портал повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" стала офісною богинею, натягнувши на себе все червоне: "Малість вмучена".

Крім того, наш портал інформував, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто і забуто з історії".