Відомий український гуморист, член команди "VIP Тернопіль" Тарас Стадницький висміяв успіхи російських окупантів на війні, записавши курйозну пісню під гітару. Заспівав її для шанувальників артист на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Стадницький активно займається волонтерством, організовуючи різноманітні збори для допомоги воїнам ЗСУ. Водночас він встигає підтримувати зв'язок із шанувальниками і хоч зрідка, але дарувати гарний настрій українцям, радуючи їх кумедними публікаціями.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Так, цього разу гуморист захопив піснею, яку присвятив тому, що ЗСУ ліквідували вже понад 40 тисяч російських окупантів. Тарас Стадницький заспівав наживо під гітару та записав усе на відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто зазначити, що в пісні гуморист висміяв і те, що батьки російських окупантів не надто засмучуються смерті своїх чад, а на "похоронні" виплати купують собі автомобілі. Чим сильніше намагаються ЗСУ, тим більше щасливих власників "Lada" у Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".