Володимир Дантес лишається в Україні та активно не тільки займається волонтерською діяльністю, а спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. Він ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, а його акаунт нараховує 771 тисячу осіб

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Як відомо, Надя та Володя повідомили про розлучення навесні. Варто зазначити, що для шанувальників це стало цілковитою несподіванкою. Спочатку Надія розсекретила свій новий роман з реєстратором Михайлом Кацуріним. Дантес же офіційно повідомив, що поки не бажає оприлюднювати свої стосунки.

Проте Даша Кацуріна нещодавно на своєму фото з відпочинку натякнула на роман з Дантесом. На фото вона крупним планом показала руки, по татуюванню шанувальники упізнали співака, крім того, сам він теж не промовчав, хоча напряму не сказав, що це він.

Попри те, що співак говорив, що більше не буде виносити на загал особисті стосунки, дещо він вирішив оприлюднити в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як виявилось, зараз Дантес не один. З ним поруч його мама. Він її знасняв в той момент, коли вона прибиралась на кухні. Жінка на відео, видно не чекала сина та злякалась спочатку його присутності.

Володимир Дантес, скрин: Instagram Stories
Володимир Дантес, скрин: Instagram Stories

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

До слова, Даша Кацуріна на відпочинку показала на що здатні руки Дантеса: "Дуже тепло від фото".

Раніше ми писали, що Напівголий Вова Дантес слідом за Maneskin публічно принизив путіна: Монатік, Аліна Паш та сотні українців все чули.