Український музичний гурт KAZKA, який виконує поп-музику з елементами електро фолку підтримує зв'язок з шанувальниками у соціальних мережах. Його учасники розповідають подробиці свого особистого та творчого життя. Його акаунт налічує 312 тисяч підписників

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

Як відомо, гурт дорікали, що вони збиралися їхати на Sziget Festival, де виступили росіяни. Попри обурення шанувальників та відмову організаторів зняти виступ російських артистів Заріцька разом з гуртом вирушила на фестиваль.

На своїй сторінці у соціальній мережі вона показала, як тепло їх приймали в Європі. У відео представлений уривок підготовки до виступу, а у коментарі до нього вона написала:

"Друзі, на нашому каналі на YouTube з'явилося нове відео про нашу участь в фестивалі Sziget Festival. Це була ще одна можливість нагадати європейцям про війну в Україні з головної сцени найбільшого міжнародного фестивалю, голосно заявити, що боротьба за свободу нашої країни все ще триває. Це відео про колосальну підтримку спільноти, про вдячність усім, хто продовжує допомагати українцям. Переможемо! Тримаймося разом!"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники оцінили масштаб дійства та подякували групі за неймовірний виступ та за те, що передали атмосферу, яка буда на фестивалі.

Нагадаємо, раніше у 48-річної Кейт Бекінсейл без ліфчика випали груди в ледь помітному топі і мікрошортах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі".

Також "Знай.ua" писав, що Kalush Orchestra потрапили в скандал перед початком "Євробачення-2022".