Олександр Усик – 35-річний, непереможений, український боксер, який виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях.

Він – абсолютний чемпіон світу, за версіями WBA super, WBO, IBF та IBO як перед другим поєдинком проти Ентоні Джошуа, так і після... бо йому вдалося двічі перемогти британця.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео
Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео

Після бою Усик заявив, що він або битиметься проти Тайсона Ф'юрі, або не битиметься взагалі. І зараз видання Daily Mail поділилося інформацією про можливу дату такого поєдинку. Команда британця нібито розпочала переговори з представниками Усіка про бій за чотири титули. Місце його проведення – Саудівська Аравія, дата дивовижна – 17 грудня. Це день до фіналу Чемпіонату Світу з футболу, який відбудеться у Катарі.

Дуже багато уваги буде привернуто до Близького Сходу і через це вболівальники зможуть відвідати боксерський поєдинок. А також обговорити і те, і те. Навіть принц Мохаммад Абдулазіз (Міністр спорту) підтвердив, що Саудівська Аравія справді зацікавлена ​​у поєдинку між Усіком та Ф'юрі, у місті Ер-Ріяд.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Ще відомо, що Тайсон просить неможливо великі гроші. Десь півмільйона доларів, але йому доведеться охолодити свій запал. Йому можуть запропонувати десь у 10 разів менше.

Нагадаємо, Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа, захистивши абсолютний статус чемпіона: попереду Тайсон Ф'юрі.

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко не знайшов різниці, проти кого Україні воювати: "Р*гаю..."

Знай.uа писав, дивна мова побитого Ентоні Джошуа після бою з Олександром Усика приголомшила весь світ: "Це неповажно"