Олександр Усик провів найважчий поєдинок у своїй кар'єрі, в ніч із 21 серпня 2022 року, проти британця Ентоні Джошуа.

Це другий бій на рингу з британцем, який запросив реванш, щоб спробувати удачу та стати абсолютним чемпіоном світу. Але українець двічі показав силу та результативність, тож тепер Усик шукає, з ким продовжити творити історію за відсутності поразок у професійній кар'єрі.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Точніше... Олександр уже знає, з ким він хоче провести наступний поєдинок - це стосується Тайсона Ф'юрі, теж непереможеного бійця, який у минулому переміг Володимира Кличка. Вусік виставив у Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона людей, кумедну публікацію, яка стосується британця.

"Коли побачив звернення від Тайсона Фьюрі", - пише Олександр під фотографіями.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На знімках його зображено з посмішкою та мікрофоном, будучи на прес-конференції. Йому кумедно дивитися на погрози від імені Тайсона Ф'юрі, з яким він може провести бій вже у грудні чи лютому.

"Не можу повірити, що він сказав, що ти біжиш від нього", "Козацькому роду нема переводу", "Чекаємо на твоє повернення на ринг, чемпіон", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Усик після перемоги над Джошуа відлетів до найбільшого чемпіона світу, але не до Ф'юрі: "Кращі в історії"

Як повідомляв "Знай.uа", абсолютний чемпіон Олександр Усік повернувся в Україну після перемоги над Джошуа: "Ми сумували"

Знай.uа писав, Олександр Усик після дружби з російською церквою знайшов, кому вірити: "Говорять - неможливо"