Комік Юрій Великий не перестає тішити українців у соціальній мережі. Останнім часом він пародіював багатьох політиків, військових та простих людей. Своїми роботами він ділиться на сторінках соціальної мережі instagram. За його творчістю слідкують 89 тисяч підписників та 43 тисячі на youtube

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Не так давно гуморист опублікував нову роботу, в якій в гумористичній формі показав складні будні простого українця дяді Сірожи, який, мабуть, є в кожному селі.

"Кожен українець робить все можливе, щоб боротися із о**пантом і очистити українську землю від нього. Пенсіонери продають квартири і віддають гроші на ар**ю, молодики борються на передо**й, діти віддають свої заощадження, які збирали на велосипед чи приставку. І все це з одною метою - перемога! 🇺🇦 От і Дядя Сірожа бореться з усіма разом, але у нього свої методи :) Стартап - дерев'яні Хаймарси і співпраця Дядька Сірожі із Міноборони України 😄😆 Як створити Хаймарси із дерева в домашніх умовах😆 і де взяти для цього деревину? Про все це у відео :) Сміємося - отже не здаємося!✊", - написав він у коментарі до відео.

Шанувальники високо оцінили роботу коміка та у коментарях зазначили:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мобильный телефон, завёрнутый в носовой платочек, а потом еще и в пакетике - это прелесть. Юрий, где Вы подглядели эту классику нашей жизни?! Мужскую сорочку с затёртым воротом тоже нужно было поискать. Юрий, невозможно не удивляться граням Вашего таланта. Невозможно не радоваться позитивизму нашего народа в столь тяжёлый период жизни для всех нас. Как Вы нам помогаете, Юрий, Господь свидетель!!!"

"Без дяди Сирожи просто никак! Ждём очередных серий с поделками 👍. Спасибо, Юрий!"

Раніше інформаційний портал Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіла" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".