Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

Нещодавно Олександр був у США, де зустрівся з усіма відомим американським актором Айзеком Львом Шрайбером, який знявся в таких фільмах, як "Крик", "Люди Ікс: Початок. Росомаха" та багато інших. Зараз його дружина Катерина поділилася декількома фотографіями, закріпивши місце розташування, опинившись у Європі – Лісабон, Португалія.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Все буде", - пише жінка у публікації.

Олександр Усик, скріншот: Instagram Stories
Олександр Усик, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На першому кадрі вона постала у сонцезахисних окулярах, притримуючи в одній руці смартфон, а другою тримаючись за руку Олександра. Потім зустрілися поглядами на прощання. Вусику знову треба кудись їхати у справах. У країні війна і він робить все можливе, щоб допомогти державі в цей лихоліття.

Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/
Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/

У коментарях з'явилося зовсім небагато користувачів. Всі вони залишили лише смайли сердець, показавши наскільки їм подобається пара Олександра та Катерини.

Нагадаємо, Олександр Усик знайшов нового друга в США, забувши про Василя Ломаченка: "Для мене честь"

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко, перемігши схопився за прапор України, але забув про війну: "Тобі не соромно?"

Знай.ua писав, Олександр Усик став найкращим боксером 2022 року після перемоги над Ентоні Джошуа: "Боровся за своїх людей"